Werkwijze & tarieven
Als je een bepaalde (of onbepaalde) vraag hebt, kun je dat met het contactformulier laten weten. Dan bel ik je terug om je vraag te bespreken. Je mag me ook zelf bellen en je vraag voorleggen.

Als je graag een behandeling wilt, kun je bij mij in de praktijk langskomen. Of ik kom met mijn mobiele massagetafel naar jou. Ik neem dan eerst een interview bij je af om te kijken hoe je lichamelijk en geestelijk in je vel zit. En dan stel ik samen met je vast hoe ik je ga behandelen.

Er zijn drie mogelijkheden:

  • Via coaching. Ik gebruik verschillende technieken om tot de kern te komen.
  • Via een tuina-massage, een massagetechniek gebaseerd op Chinese Geneeskunde.
  • Of een combinatie van beide

De tuinamassage of coachingssessie kosten 60,- euro per uur.
Een behandeling/sessie duurt tussen 1 uur en 1,5 uur.

Zen&Vitaal is aangesloten bij beroepsvereniging LVNT (licentienummer 17.004) en de praktijk is aangesloten bij de RBCZ (licentienummer 190346R) .

De kosten van een tuina-behandeling (of een deel ervan) kun je via de aanvullende verzekering (Prestatiecode 24005)  terugkrijgen bij veel verzekeraars. De kosten voor een coachingssessie kunnen niet vergoed worden. Mocht je het zeker willen weten, check het dan bij je verzekeraar.

 

Wat te doen bij klachten?

Via de beroepsvereniging is de praktijk ook aangesloten bij een geschillencommissie. Hieronder vind je, wat je kunt doen als je een klacht over Zen&Vitaal hebt.

Heb je een klacht over Zen & Vitaal en kun je die niet bij mij kwijt of heb je het gevoel dat je niet gehoord wordt, dan kun je een klacht indienen.

Via deze link kom je op de klachten-pagina van de beroepsvereniging. Hier kun je zien welke stappen dat er zijn.

De LVNT is aangesloten bij de SCAG. Via deze link kom je op de pagina van de SCAG.

 

Heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op